Juletræet med sin pynt...Med et par billeder af smukt pyntede juletræer ønsker vi jer alle sammen en rigtig glædelig jul! :-) DIY: Paper diamondsPynt dit juletræ med diamanter.. Paper diamonds kræver kun papir og saks ;-) Vælg et farverigt papir, som på billedet, eller hold dem enkle i hvid. Du finder en 'folde'-guide til dem her :-) Tre smukke restauranter

Vi har samlet tre restauranter, som ikke kun serverer dejlig mad, men som også har kræset for indretning og stemning :-)Gråt på gråt. Restaurant Almanak ligger ud til Københavns kanal.
Den er indrettet moderne og skandinavisk med store ruder, der går fra loft til gulv.Grå og blå toner blandet med granit.
På restaurant Höst er det rå kombineret med det hyggelige..
Farverige fliser og mørkt træ.
I en kælder tæt på Kongens Nytorv i København finder du restaurant Llama
som er kåret til verdens flotteste :-)
Rosa kombineret med sortDer bliver spået, at vi vil se meget mere til rosa i det kommende år, især kombineret med sort. Vi var lidt skeptiske til at starte med, (er vi de eneste, der forbinder farvekombinationen med punk? ;-)) Men efter at være stødt på den ene lækre indretning efter den anden, er vi ved at være overbeviste.. :-)
Julestemning på bryggenDet kan være svært at gøre et nybyggeri personligt, men Alexandra og Frederik har formået at skabe julestemning og hygge i deres nybygget hus på Islands Brygge :-) Står du i samme situation, eller er du bare nysgerrig, så se flere billeder fra huset herMan går aldrig galt i byen med en klassiker...Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave?
Gå efter de klassiske gaver - dem gå man aldrig helt galt i byen med :-) 

På billederne er det den klassiske Lyngbyvase, som kan bruges til alt fra kuglepenne til blomster og planter... 

Vaser fra Lyngby by HilflingEt smukt julebord

Julen er lige på trapperne.. :-) Derfor har vi samlet lidt inspiration til et smukt julebord.. Pynt bordet med fine glas og grankogler :-)Grønt er altid godt :-) Pynt bordet med vaser med grønne grene eller gran...Skab en festlig stemning med pyntekugler og champagne i glassene :-)

De bløde pakkerVi elsker at få bløde pakker :-) De kan indeholde alt fra lækkert sengetøj til nye håndlæder.
Ting som man altid kan bruge nyt af, men som man måske ikke lige får købt selv… ;-)

Sengetøj fra Normann Copenhagen, håndklæder fra Louise Roe og pude fra H. Skjalm PBjælkehylderDet var lidt tilfældigt, at vi faldt over det her billede. Men der var noget ved bjælkehylderne, der fik os til at gemme det :-)
Det rå træ skaber en smuk kontrast til de fine skåle og glas, som står på det. Vi kan lige forestille os, at de vil være flotte i mørkt træ op ad en hvid eller grå væg…New in: Lampe fra House DoctorHouse Doctors nye lampe er netop landet i shoppen :-)
Vi elsker det moderne udtryk, og så kan den både hænge fra loftet og stilles som objekt på gulvet. 

Assymetric lampeskærm fra House Doctor.1 2 3 9 Næste »
 Danmark