Danmark
Moodings logo
 Ring til os
 Send email

Levering

Levering til Danmark

Vi har gratis fragt på alle ordrer til Danmark over 499 kr. - vi sender pakker fragtfrit til en pakkeshop eller din firmaadresse. 

Vores fragtpriser i Danmark er:

Ordrestørrelse  0 - 249 kr. 249 - 499 kr. 499 - 999 kr. over 1.000 kr. 
GLS Pakkeshop 49,- 29,- Gratis Gratis
GLS Erhvervspakke  49,- 29,- Gratis  Gratis
GLS Privatomdeling  69,- 49,- 29,- Gratis

 

Levering af større varer til postnummer 1000-2970 og 3400-3500
Levering er gratis. Du får mulighed for at vælge en specifik leveringsdato, som passer dig. Ønsker du indbæring af din ordre, kan du tilkøbe dette for 299-1499 kr. afhængig af varens vægt. Det er dit ansvar som kunde at sikre at der er mulighed for at varen kan bæres ind. Er du i tvivl om fragtmanden kan levere hos dig, opfordrer vi dig til at kontakte os for en afklaring. 

Levering af større varer til postnummer 3600-9990
Levering er gratis. Du får mulighed for at vælge en specifik leveringsdato, som passer dig. Vi ringer altid 30 min inden levering, så du ikke skal tage dagen fri. Ønsker du indbæring af din ordre, kan du tilkøbe dette for 299-1499kr. afhængig af varens vægt. Enkelte varer kan ikke indbæres. Det er dit ansvar som kunde at sikre at der er mulighed for at varen kan bæres ind. Er du i tvivl om fragtmanden kan levere hos dig, opfordrer vi dig til at kontakte os for en afklaring.

Møbellevering

Vi gør opmærksom på, at enkelte varer, herunder møbler, ofte har behov for at blive samlet. Der vil sædvanligvis medfølge instruktioner hertil.

International levering

Vi sender til Østrig, Belgien, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Island, Irland, Italien, Luxemborg, Holland, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Vores priser for international levering varierer. Du vil derfor få oplyst prisen på din levering ved dit checkout. Nogle produkter vil ikke kunne sendes internationalt, hvilket vil oplyses efter køb.